nl

Hoofdmenu

Reserveren

Reserveer rechtstreeks en geniet van de VIPshoppingkaart.

visit knokke heist
Bekijk algemene beschikbaarheid

Beveiligde boekingsmodule
Beste tarief gegarandeerd!

Reviews

Reviews

Geef ons uw mening!

We zijn benieuwd wat jij over Albert plage hotel denkt!

Average score:
Erwin WUESTENBERG
06-11-2017
Alles was prima in orde , kamer ok , het avondeten kon niet beter ( pluim voor de chefkok ) en ook het lunchpakket was meer dan voldoende .Ik kan geen negatieve punten aanhalen .Een dikke proficiat voor 't ganse team.
Michel Frippiat
05-11-2017
Très beau petit hôtel. Ambiance très chaleureuse avec un personnel très accueillant, souriant et prêt à rendre service. Très bon et varié petit-déjeuner avec des produits de qualité. Excellente situation.
Gauthier Hubain
05-11-2017
L'accueil était froid la personne de contact n'était pas agréable. La réservation via booking était claire et bonne mais à l'arrivée à l'hôtel ça ne l'était plus du tout. De plus le petit déjeuner n'était pas du tout satisfaisant par rapport au Prix demandé pour une nuit. Cet hôtel n'est pas digne de sa description Bref nous ne sommes pas du tout content et nous ne reviendrons plus.
Olivier Storrer
04-11-2017
Nous avons passé un excellent séjour. Belle chambre, intérieur design, salon très agréable pour le déjeuner. Et personnel attentionné.
Gert Raeymaekers
03-11-2017
Prijs/kwaliteit een aanrader! Door de centrale ligging, vriendelijkheid, het lekkere ontbijt en de propere kamer kan ik het hotel iedereen aanbevelen.
Felicia Vervloet
02-11-2017
We konden pas om 15uur inchecken wat jammer is want we gingen er vanuit dat het om 14uur kon. Wat al vrij laat is. De kamer was hygiënisch maar wel een beetje klein, ontbijt was goed over het algemeen goed. Jammer dat ze vooral frans spraken. Je verwacht toch dat je in een vlaams gedeelte nederlands kunt spreken. Qua prijs/kwaliteit verhouding. Het was veel te duur voor wat het was.
HERVE VANDIERENDONCK
02-11-2017
Bonjour, Un excellent hôtel 3 étoiles très proche de la plage et des nombreux commerces. Petit déjeuner parfait : fruits frais, salé, sucré, différents petits pains et viennoiseries extra ! Nouveau décor très design et très beau de la salle de petits-déjeuners. Le "Monsieur" à l'accueil est très sympathique et a beaucoup d'humour. Seul bémol, la salle de bains est à relooker car un peu vétuste... Bien cordialement Hervé et Christelle Vandierendonck
Carine Brands
29-10-2017
kleine kamer maar met fantastische douche, lekker warm, alles was er van douchegel tot papieren zakdoekjes. De attentie "babelutten" = top = echt van zee.Ontbijt ook prima, zeer veel variatie van charcuterie, kazen, zoet, fruit en of een eitje. En dan de prijs was zeker héél fijn. Wij komen terug als het kan. :)
Robert Piterraerens
25-10-2017
Très contents de notre choix ! Hotel propre, calme, bien situé. Le buffet est très bien garni et la salle agréable et gaie. Le préposé à l'accueil est un monsieur très courtois. Nous reviendrons certainement !
Odile Ramery
21-10-2017
très bon hôtel,de passage, bien placé dans knokke
Roland Devos
15-10-2017
Très content du service et de la gentillesse du personnel. Chambre impeccable et propre. Endroit calme,et déjeuner au top. Nous reviendrons certainement. A bientôt et merci. R.Devos
Andre Hilbert
08-10-2017
The room that we had was very tiny and no more up to date. (To old, needs a refreshment) The same for the bathroom. There is no parking space Hotel is very good situated near the beach
Serge Geerts
02-10-2017
De inkom van het hotel met de ontbijtruimte was heel mooi en uitnodigend, het ontbijtbuffet was eenvoudig tegen over dat van bij Nelson. Voor de rest goede kamers en natuurlijk de diner in Nelson 's avonds was subliem zoals altijd, met heel vriendelijk en attent personeel
Narciso Fumanti
02-10-2017
Small Hotel, Simple but ok, Clean, Nice staff, Perfect location, Good bed, Good Breakfast ... What more should we want ...
susan branciamore
26-09-2017
the gentleman on the desk is so so rude we have stayed before so have had the same experience we stay normally in the atlantic but there was no room elsewhere
Bernhard Spiegel
25-09-2017
Very nice small Hotel perfectly locatet; rooms are small but functional and nicely furbished.
thijs kothuis
20-09-2017
Yes perfect stay
Martine Baart
10-09-2017
Clean room, quiet environment, very good breakfast
Delanoe Delanoe
09-09-2017
oooo
Frans Coomans
07-09-2017
A good hotel, nice room excelllent breakfast. However, finding a good parking facility was quite difficult. But, we were lucky to find a place opposite the hotel
Federico Capdepon
04-09-2017
Good breakfast and good location. Very small room, bad decoration, old bathroom. Room was too hot, needs airco.
Rob Vrijburg
03-09-2017
Room not ready at 14.00 as mentioned. 2 single beds. Small room for this pricelevel. Parking in the street. Elevator not working in the evening.
Alain Bronckart
01-09-2017
bon service en général mais ascenseur en panne à notre arrivée et chambre au 4ème étage!....j'ai dû porter une valise de 20 kg à pied jusqu'au 4ème étage! fenêtre de la chambre défaillante et impossible à fermer
Margriet Van Kerkvoort
30-08-2017
Albert-plage hotel is een mooi klein hotel op loopafstand van de boulevard met een mooie ontbijtzaal en een uitgebreid en goed verzorgd ontbijt echt een aanrader
Ron de Waard
28-08-2017
Een goede locatie, heerlijk ontbijt en goed verzorgd. Een aanrader!!
Jean-Eduard
24-08-2017
This is a convenient pleasant hotel with a great breakfast and staff. The family who owns the Albert Plage Hotel also owns the Nelson, however I do prefer the Albert Plage. I have stayed several times and the receptionist is always super, practical and to the point. Easy, quick check in and check out. Thank you to the staff. The room was a little small though but large shower and beds.
Desire Gommers
15-08-2017
Zeer goede ligging. Netjes. Lekker ontbijt. Kamer is niet groot, maar zeker voldoende om te slapen. Goed bed. Voor herhaling vatbaar.
Joanna Hutchins
08-08-2017
yes all fine. Parking was the only draw.back, very very difficult
Liesbeth Marinissen
04-08-2017
Leuk hotel, zeer centrale ligging, kamer niet groot maar wel netjes. Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam!
Dave Philtjens
15-07-2017
Pluspunten: Vriendelijk personeel en kamers zijn proper. Ligging dicht bij dijk en centrum Minpunten: Kamer is te klein. Te weinig ruimte tussen bed en muur. Bij het ontbijt wordt er niet altijd gevraagd of men spek en eieren wenst.
Norbert MARCINIAK
14-07-2017
A recommander
chantal Thiry
09-07-2017
Nice stay, close to the beach, will return
lieve lammertyn
07-07-2017
Correct hotel. Hulpvaardig personeel. Zou leuk zijn mochten honden toegelaten zijn. Zou zeker een meerwaarde betekenen voor mij.
isabelle van damme
04-07-2017
Correct hotel aan een correcte prijs. Kamers zijn niet super modern, maar alles is netjes en een vriendelijke service. Minpuntje: ontbijt...geen eitje, veel zoets, en weinig hartelijke dingen/groenten. Er staat ook niet bij de Yochurt/kazen bij vermeld of het vet/halfvol/koemelk is...lastig voor mensen met allergien...
Yasmine Bernaers
29-06-2017
Het hotel was in het eerste opzicht prima. Honden waren toegelaten en daar waren we ook naar opzoek. We kregen een kamer op het 4de verdiep. De kamer was zeer klein, je kon amper bewegen. Zelfs met 2 personen is deze krap maar met de hond is dit eigenlijk veel te klein. Ook was er weinig zuurstof in de kamer en was het er heel benauwd. De matras lag goed, maar aangezien het 2 aparte matrassen waren schoven de matrassen van elkaar en ontstond er een enorme spleet. Het ontbijt was basic.
Diane Van Goubergen
24-06-2017
We stayed in Nelson hotel. Small room, very very small bathroom. Breakfest was great.
Armand Broder
19-06-2017
Excellent rapport qualité prix et très bonne localisation. Un petit déjeuner très varié et un service et accueil très sympathique. Merci à toute l'équipe. Marie et Armand
pascal wackermann
13-06-2017
All was correct. only one thing is not good in bedroom. The wood over the bed (on top of bed head) can be dangerous because he is prominent and can hurt
Nadine Adams
12-06-2017
Hôtel très bien localisé; chambre sympathique, très fonctionnelle, petit déjeuner copieux avec fruits frais et hall d'accueil lumineux; correspond tout à fait à un 3 étoiles (je pense qu'on ne trouve pas mieux dans certains 4 étoiles), en plus: bonne relation prix-offre si on réserve à l'avance
Katarzyna Zwolska
11-06-2017
Great localisation, rooms quite small.
Philippe Morgenthal
08-06-2017
Excellent rapport qualité/prix. Personnel très aimable. Dommage le petit déjeuner seulement à partir de 8h ( un peu tard pour ceux qui vont travailler ).
Alain TIMPERMAN
07-06-2017
Hôtel très bien situé par rapport à la digue. Chambre confortable et propre. Bon petit déjeuner buffet varié.
DORA SHIMONI
29-05-2017
IT IS NOT OUR FIRST STAY IN THE HOTEL.WE ARE WITH YOU FOR MANY YEARS AND IF WE ARE RETURNING MEANS THAT WE ARE VERY PLEASED. THE STAFF IS VERY VERY NICE AND HELPFUL.WE HAVE OUR SPECIAL KOSHER FOOD IN THE FRIDG DOWNSTAIRS.THE ROOMS ARE VERY CLEAN AND THE SHOWER IS WOW.WE ARE LOOKING FORWARD TO COMING BACK NEXT YEAR PLEASE GOD.BY THE WAY THE INTERIOR DECORATION IN THE LOBBY IS VERY PLEASANT AND WELL DONE.FROM US YOU GET "12 POINTS"
Coen Nolte
15-05-2017
Nette ontvangst, goede info over Knokke(boekje,plattegrond)kmr 4,1eV,Aangename lobby, Kleine maar propere kamer en badruimte.Geen zeep in douche dispencer, lamp rechter leeslampje stuk.Goede vluchtweg aanduiding. Sigarettenpeuken op plat dak,storend drupgeluid op raamdorpel.Voldoende bergruimte+mogelijkheid voor oplading telefoons.Uitgebreid ontbijtbuffet,helaas niet knapperige broodjes,kwaliteit koffie kan beter.Redelijke prijs/kwaliteitverhouding
paul Oversteyns
15-05-2017
Ontbijt is oké! De badkamer echt veel te klein,de matrassen en hoofdkussens aan vervanging toe. De ligging is zeer goed!
gregory bouljon
07-05-2017
The Albert-Plage in Knokke has an excellent location and is very comfortable. You can rent bicycles from the sister hotel The Nelson on the next corner. The beds are low, but very comfortable and the breakfast is very good.
Franca van Bommel
02-05-2017
Prima hotel, schoon, fijne ligging en een heerlijk ontbijt. Ook een vriendelijke ontvangst.
Tessa van der Maarel
24-04-2017
Noisy very tiny rooms, fairly overpriced hotel. With a limited uninspired breakfast. The one thing good was the location.
michele bouvier
24-04-2017
Séjour très agréable Hôtel bien situé, propre et confortable. Personnel aimable et disponible Très bon petit déjeuner Bon rapport qualite/prix.
Laurent Van de Vijver
16-04-2017
Hôtel sympa, très bien situé, petit déjeuner très varié, personnel accueillant et souriant, prix raisonnable. A conseiller
Catherine Verstraete
11-04-2017
Très bon séjour. Petit bémol, le matelas était vraiment trop mou.
Ann Franck
05-04-2017
Accueil bon ; chambre un peu petit, difficile de se croiser ; TB lit ; Petit déjeuner TB dommage qu'il n'y avait pas d’œufs. Nous reviendrons.
Jean-Louis LAURENT
04-04-2017
Hôtel bien situé, proche de la mer, d'une bonne boulangerie, d'un petit bistrot sympa, du casino, des galeries d'art et de la principale rue commerçante ; petite chambre agréable, très propre. "Majordome" sympa, serviable et décontracté. Petit déjeuner bien achalandé dans une salle agréable. Manque juste un petit frigo dans la chambre. Rapport qualité/prix, pour Knokke, intéressant.
Reginald FLINT
04-04-2017
Great hotel, beautiful decoration, very clean and friendly service. Highly recommended
Filip Terneu
04-04-2017
heel vriendelijke bediening, lekker ontbijt, goede kamer zonder tapijt
Joseph Geens
01-04-2017
We did enjoy our stay. Everthing turn out to be as expected
Hans De Pauw
26-03-2017
Tof hotelletje, vlakbij de zeedijk. Lekker ontbijt, vriendelijke ontvangst.
david Bazini
22-03-2017
Propre bon petit déjeuner
Chantal VANLOOCKE
21-03-2017
Très déçue et pourtant ce n'était pas la 1ere fois que nous réservions dans votre hôtel. Je ne vois pas pourquoi on a dû payer un supplément de 10€ pour cette chambre. Nous n'avons pas pu profiter de la TV qui ne fonctionnait pas. Nous l'avons signalé le lendemain au préposé de l'accueil. Le robinet de la douche coulait du goutte à goutte. Impossible de le stopper. Il a fallut supporter ce bruit toute la nuit ! Le matelas n'en parlons pas ! Le petit déjeuner bon mais il n'y a plus d'œufs !? Au vu de ce qui précède, je crois que c'était notre dernière réservation dans votre hôtel. A notre grand regret
david Bazini
18-03-2017
Propre et bon petit déjeuner
Philippe Vandeleene
18-03-2017
Toen wij ons aanboden in het hotel was de bediende niet op de hoogte van onze komst. De reservatie was niet doorgegeven. Gelukkig waren er nog kamers vrij...... Geen commentaar verder!
jean-pierre bonnefond
07-03-2017
hôtel charmant bon rapport qualité/prix 2ème séjour
Paul Witte
06-03-2017
Zeer goed.kleine kamer' maar zeer net'met badkamer en goede locatie. uitgebreid en lekker ontbijtbuffet en zeer vriendelijke receptionist. Aanrader!
THOMAS SULEAU
21-02-2017
bonjour, bel acceuil malgré notre arrivée tardive le samedi soir. très bon petit déjeuner. très frais et bien complet. chambre assez petite mais très confortable. propreté impeccable.
dirk sintobin
16-02-2017
een mooi klein hotel dicht bij zee en het centrum ;super lief personeel .lekker ontbijt
Jeannine Cornelissens
15-02-2017
Wij waren heel tevreden over de service en de netheid van het hotel . De ontvangstruimte en de ontbijtruimte zijn heel smaakvol ingericht .
Ingrid Roeykens
06-02-2017
Propere kleine kamers, deftige bedden en douche! Ontbijt was heel verzorgd! Zeker een aanrader voor een paar dagen!
magdalena verhaert
31-01-2017
zeer tevreden
Ann Raymaekers
24-01-2017
Heel gzellig hotel, vrij klein maar met alles wat nodig is, proper ,vriendelijk en lekker ontbijt!
Marguerite Vranken
23-01-2017
Alles in orde. Uitstekend ontbijt buffet.
j Hartman
09-11-2016
.
Hans Juergen Kniepen
03-11-2016
Preisleistung ist hervorragend. Sehr gutes Frühstück. Für einen Kurzurlsub zu empfehlen.
Claude Marcelis
24-10-2016
Ligging was uitstekend maar het stoorde mij dat de mijnheer die receptie en ontbijt verzorgde, bijna geen woord nederlands sprak, ik ben geen flamingante maar het is toch een minimum vinden wij. Bij het eerste ontbijt kwam men na een tijd vragen of we een eitje wilden maar bij het tweede ontbijt werd de vraag zelfs niet meer gesteld, dat vonden we spijtig. Netheid kamers was ok.
Sjoerd De Wilde
24-10-2016
Rooms are small and noisy.
Jozef De Boeck
13-10-2016
Goed voor een kort verblijf. Tweede dag: beperkte keuze bij het morgendmaal
peter reyns
10-10-2016
Er wordt geadverteerd dat er parking beschikbaar is. Bij de boeking had ik uitdrukkelijk vermeld dat ik een parking voor de wagen nodig had en ik heb daar nooit enige reactie op gekregen. Bij aankomst bleek er geen parking voorzien te zijn en parking werd geïnterpreteerd als zelf te zoeken in de straat waar trouwens geen enkele plaats vrij was in de buurt. Dit is pure misleiding.
Tom Denisse
04-10-2016
Kamer was wel oud maar netjes. Proper linnengoed. Badkamer niet netjes lag nog zakdoek van de vorige mensen in de vuilbak. Haren op de vloer. Ontbijt was heel lekker en zeer uitgebrijt vlotte bediening
iris heps
20-09-2016
kleine kamer douchekop volledig verkalkt handdoeken uitgerafelt
Alex Mottrie
19-09-2016
proper, rustig. Vriendelijk onthaal. Verzorgd ontbijt.
johan adriaenssens
13-09-2016
aangename kamers met voldoende opbergmogelijkheden, verzorgd onbijtbuffet, zeer tevreden
Nicole Maerschalck
12-09-2016
Veel te duur voor wat je krijgt , ontbijt zeer sober , in Knokke zijn er hotels die minder van prijs zijn en veel beter ..
Eveline Sticker
12-09-2016
Al jaren komen wij in dit hotel of Nelson's of in een appartement van dezelfde eigenaar en nog steeds worden wij niet aanzien als vaste klant...ook deze keer waren we maar een booking klant... zeer jammer...de kamer was niet zo proper, komt de stofzuiger wel eens onder het bed? de badspulletjes waren dag1 vergeten en de snoepjes die er gewoonlijk liggen waren er ook niet
Rita Vervliet
09-09-2016
Alles was piekfijn in orde. Kamer en ontbijt
Elisa Vandekerckhove
07-09-2016
Situation idéale près de la plage, chambre sans prétention mais très propre, très bon petit-déjeuner. Seule remarque: l'accueil du réceptionniste à l'arrivée et au départ quasi inexistant, limite dédaigneux, dommage.
Janssens
07-09-2016
Zeker geen 3 sterren waard!!! Zeer kleine kamers,super kleine en slechte bedden!!! Niet verzorgd,oa gordijnen gescheurd,dit hoort toch niet bij een 3sterren. Vuile muren,en niet proper. Onder het bed vol proppen stof. Niet vriendelijk. Het ontbijt was wel zeer goed. Maar dat was ook het enige.
Tim Privat
06-09-2016
Good points: Good rate quality/price for the price and the location. Personnal kind. Bad points: Wall of the room not soundproof, no good if neighbour watch TV or snoring
Jean-Claude Thibaut
04-09-2016
Pas de climatisation dans la chambre Chambre beaucoup trop petite Bruyant Parking difficile Petit déjeuner OK Propreté OK
Wim Ronsmans
04-09-2016
Zeer vriendelijk personeel. Goed en uitgebreid ontbijt. Kamers zijn minder veel te klein en er ontbreekt airco bij warme dagen. Wel zijn de kamers heel proper. Het bed vonden wij ook minder,s'orgens hadden wij alle twee rugpijn. Ik zou dit hotel eerder 2 sterren geven dan 3.
michel BOUTON
26-08-2016
chambre petite,mais confortable. par contre 3 tarifs différents pour les memes dates? J'ai donc directement téléphoné à l'hotel et me suis fais rembarré par le gars de la réception qui voulais me vendre cette chambre au prix maxi,plus cher que chez booking. Accordez vos violons s.v.p.
Huub Peters
24-08-2016
Knus modern hotel zeer centraal gelegen. Badkamer schoon en proper mag wel wat moderner. Gemis is een ventilator of airco op de kamer vooral als het zeer warm is. Ontbijt goed. Medewerkers mogen wat actiever aanbieden dat mijn ook een eitje of omelet kan krijgen. Verder zeer fijn verijdeld gehad.
aw keller
24-08-2016
Reasonable value for money
leo vanhoof
19-08-2016
Uitstekend ligging, trendy inkom- en ontbijtruimte. De kleine kamers kan ik begrijpen, geen probleem maar de (kleine) matrassen moeten hoogdringend vervangen worden. Hebben geen ligcomfort meer. Geen airco op de kamer, is geen probleem maar in de ontbijtruimte was er die wel en daar was het veel te koud. Het maakte het trouwens uitstekende ontbijt niet aangenaam om ervan te genieten. Jonge ober vroeg zelf of we een eitje wenste, bij de anderen moest je het zelf vragen. Mogen meer dienstvaardigheid betonen voor de prijs.
Fleur Wadley
09-08-2016
A nice friendly hotel well situated near the beach. Breakfast is very good as is the ambience in the dining room with nice open space. Bedroom was sunny and had black out curtains, which was good. Pillows could be improved.
Freddy Arnauts
07-08-2016
Small 3* property. Hotel OK. Breakfast OK.
christy pinxten
01-08-2016
top locatie,vriendelijk personeel... bed en kamer aan kleine kant, weinig isolatie
Guy Renquin
31-07-2016
Reception and welcome appreciated.Late room occupancy during arrival because not cleaned and ready Breakfast was not a 3 * worthy, to basic, tasteless and no crispy bread.
Lucien Blancke
26-07-2016
Nous avons passé un bref séjour (1 jour), mais très agréable Nous avons reçu un très bon accueil ,la chambre était parfaite au niveau confort et propreté Un petit déjeuner excellent, varié et copieux Merci à vous
Geertje Peters
11-07-2016
Hoi, Mijn vriend en ik hebben gister voor de 2e keer een overnachting gehad in het Albert Plage. Onze eerste keer ging prima, en we waren erg tevreden. Gister was het anders. We zouden om 14.00 in onze kamer kunnen, maar dit werd 15.00. In onze kamer aangekomen hadden we twee aparte bedden, terwijl we voor 1 twéépersoonsbed hadden geboekt. Ook was de meneer aan de balie erg onvriendelijk, en dit hoorde wij ook van andere mensen tijdens het ontbijt. We vinden dit erg jammer, omdat onze 1e keer zo goed verlopen was. Maar helaas zullen we niet meer bij Albert Plage verblijven.
Sophie Goeminne
05-07-2016
Bed not confortable A lot of noise in the middle of the night. Room was not very clean.
Marc De Cock
25-06-2016
Goed gelegen hotel-eenvoudig en lekker ontbijt met,op verzoek,verse eitjes.- warme (!) kamers- frisse ontbijtruimte - maar een ernstige fout : in de inlichtingenbrochure op de kamer spreekt men van "nachtreceptie" maar toen we dringend om 3 uur 's nachts ijs nodig hadden om een bloeduitstorting te stoppen, kregen we geen gehoor, ook niet beneden op de receptiebel. Men verwees ons achteraf naar het hoofdhotel Nelson, maar dat was in de brochure geen verwijzing naar. Misschien het telefoonnummer voor noodgevallen na 3 uur vermelden??? Want wat gedaan als we 112 nodig hadden ? Zelf de toegangsdeur van het Hotel openen.???
jocelyne hennebois
21-06-2016
Petit hôtel très bien situé.Personnel accueillant et à l'écoute.Chambre petite mais fonctionnelle et propre. Le petit plus : le petit déjeûner inclus dans le prix de la chambre, très complet et copieux
Maryam Salehi
14-06-2016
Excellent Location
Antoon Nowé
12-06-2016
only the service at breakfast was poor. the person had to sit at the reception desk and to serve customers at breakfast. this means that it took to much time to be served. the rest was excellent.
Camille Mathei
12-06-2016
Eenvoudig doch zeer goed georganiseerd hotel. Aangenaam verblijf met alles naar wens.
Peter Vaes
10-06-2016
Gezellig authentiek en zeer goed ontbijt. Goede uitvalsbasis.
Steven Iven
30-05-2016
Het personeel is teleurstellend en onvriendelijk voor een hotel is dit echt onbegrijpelijk. Kleine warme kamer.
jocelyne hennebois
13-05-2016
Sympathique petit hôtel très bien situé,chambre petite mais fonctionnelle et bien entretenue. Petit déjeûner très complet,personnel à l'écoute et agréable. Malgré tout, un petit "coup de jeune"serait nécessaire pour moderniser un peu les chambres...
VALERIE BRANCART
07-05-2016
Très mal insonorisé.On entend tout ce qui se passe dans la chambre d'à côté.
Ann Derwael
03-05-2016
Vriendelijk onthaal. Kleine nette kamer. Verzorgd ontbijt. Centrale ligging.
Alain SAVAETE
01-05-2016
Excellent ! Très bon accueil, bien dormi, petit déjeuner varié et copieux, prix très raisonnable. Que demander de plus ? Revenir sans aucun doute ! Cordialement, Alain Savaëte.
Marc Verhulst
21-04-2016
Vriendelijke ontvangst, nette kamer met WiFi en tv en tv met mooi beeld.Zalig ontbijt. Prijs ok. Een aanrader
Philippe Bodart
18-04-2016
Excellente séjour. Accueil chaleureux. Bon petit déjeuner et repas au restaurant Nelson parfait ! On reviendra...
arlette henry
18-04-2016
chambre n°2, 1er étage côté toit. Calme mais pas très joli.Bonne literie. Salle de bain avec confort minimal, la douche devrait être modernisée. Bon petit-déjeuner et salon confortable. Comme souvent, quand on est seule, le tarif est un peu élevé.....j'ai déjà logé dans cet hotel dans une chambre plus confortable.
robrecht thiry
04-04-2016
Prijs/kwaliteit zeer goed. Kamers zijn echt klein. Maar proper en goed onderhouden. Ontbijt is top.
Herman Mees
30-03-2016
Goed hotel maar veel te warm op kamers en gezamelijke ruimtes !
patrick terriere
30-03-2016
très bon accueil. buffet petit déjeuner parfait. Chambre petite. Ascenseur bruyant
Gijsbertus Driessen
23-03-2016
Leuk hotel met vriendelijke services Vlakbij het strand.,
Roger De Clercq
21-03-2016
Very nice hotel, clean, close to the beach. Double bed rather small and to soft for us.Very good breakfast.
Pierre Burton
19-03-2016
Excellent rapport qualité prix, accueil sympathique et petit déjeuner copieux...
Karel Smekens
17-03-2016
Heel goed en vriendelijk onthaal. Lekker en volledig onbijt. Badkamer , een beetje te oud voor de rest van het geheel
Giuliano Cappellin
15-03-2016
very confortable
Claire Costanzo
15-02-2016
Het was een fijn verblijf : hotel goed gelegen,het ontbijt was super!De kamer viel wat klein uit en de badkamer is aan renovatie toe.De verwarming stond te hard , kon deze niet minderen want de thermostaat draait zot.
kathleen muylaert
03-02-2016
Price quality more than correct And good location Beds not so great
José PIROT
31-01-2016
Un rapport qualité-prix remarquable.
Anne Derouck
26-01-2016
Très bon petit déjeuner! Personnel très aimable. Chambre propre mais un peu petite.bon rapport qualité prix
Francis POELMANS
23-01-2016
Het was een fijne ervaring, alles was perfect geregeld, het personeel was zeer vriendelijk en aangenaam. Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker. Ik zal het hotel zeker aanraden!
Edouard h
19-01-2016
tres bien
Ingrid Thiery
18-01-2016
Zeer goed en voldoende keuze van het ontbijt. Heb zalig geslapen. Propere kamer.
Philippe Bergmans
14-01-2016
Excellent accueil. Chambre très propre et confortable.
Pierre Delforge
04-01-2016
Petit hôtel intime , chambre très propre avec douche pratique , petit déjeuner à la hauteur et décoration salle à manger, réussie. acceuil agréable.
Katrien Verbeure
04-01-2016
Zeer goed ontbijt!
Eveline Sticker
04-01-2016
Beste We werden deze keer niet zo vriendelijk onthaald... meneer was niet zo tevreden omdat wij met boeking.com hebben geboekt (daar was iets misgegaan zodat er maar één nacht betaald was ipv twee), toen ik om wat uitleg vroeg zat het er op. Niet fijn om zo behandeld te worden, temeer omdat wij al heel veel in dit hotel (en ander hotel en appartement van dezelfde groep/eigenaar) verbleven hebben en nog steeds onpersoonlijk behandeld worden. ook tegen de andere gasten was de vriendelijkheid ver te zoeken... spijtig
Roland Metzler
02-01-2016
Hotel centrally located Clean and functional rooms and facitlites. Very polite staff.
KERREMANS MICHAEL
02-01-2016
Literie confortable , salle de bain fonctionnelle mais petite , pas de place sur le WC , mur chambre à rafraîchir (chambre 2 1er étage). pas de bruit déjeuner bien présenté et bons produits .
Patrick Huybreghts
29-12-2015
Kan niet zeggen dat dit geweldig was , aan telefoon parking 25 € op kaartje op desk 15 € , gevraagd eerst telefonisch ontbijt om 07.00 uur , s'ochtends niemand aanwezig om zelfs maar koffie te geven , zodus een drietje omdat er een kamer was
peter van delm
28-12-2015
nice hotel with excellent breakfast. rooms are a bit dated and isolation is not perfect (you hear your neighbours in the room next door). but very friendly staff and good price / quality rate ! location is very good, near casino and lippenslaan.
peter van delm
28-12-2015
nice hotel with excellent breakfast. rooms are a bit dated and isolation is not perfect (you hear your neighbours in the room next door). but very friendly staff and good price / quality rate ! location is very good, near casino and lippenslaan.
TR
21-12-2015
Kleinschalig, recent gerenoveerd en efficiënt hotel. Goede ligging, verzorgd, goed ontbijt. Bediening is ok maar toch eerder wat nors en afstandelijk.
Lothar De Vos
20-12-2015
Aangenaam verast. Ontbijt was zeer goed.
Chris Van Belleghem
14-12-2015
Correcte prijs-kwaliteit verhouding. Leuke ontbijtzaal met lekker ontbijtbuffet.
Jozef De Boeck
26-11-2015
Lekker ontbijt. Kleine kamer maar goed voor een kort verblijf
DIMITRI MOREAUX
24-11-2015
Facilité de réservation, tres bon accueil, chambre un peu petite mais conforme au photo et description. Très bien situé et en bordure de mer, le hall de l hôtel et tres tres beau. Petit déjeuné très très complet et tres Bon. Je recommande cet hotel
pietro parisotto
20-11-2015
hotel et personnel tres agreable super petit dejeuner .
pietro parisotto
20-11-2015
hotel et personnel tres agreable super petit dejeuner .
Ganaelle Chretien
19-11-2015
Nous sommes ravis de notre séjour. Très bon petit déjeuner ! 0
Roland Derwael
12-11-2015
een aanrader. Iets kleinere kamers als in Nelson maar zeker in orde. Ontbijt was goed.
Rudy Toussaint
02-11-2015
Zeer slecht bed.
Myriam Touflet
27-10-2015
Chambre ok, accueil manquant de chaleur
Maria Vermeylen
26-10-2015
Propere kamers, goede ligging, ontbijt was mooi gepresenteerd en lekker , vriendelijk personeel! Kortom een aanrader.
Marc Coenen
26-10-2015
Prima gelegen en verzorgd hotel.
Gustaaf Huybrechts
21-10-2015
Everything was OK for us.
Wolfgang Becker
18-10-2015
Excellent service & perfect info by the Hotel staff about Knokke guaranteed a very enjoyable stay !
Dolle
18-10-2015
Guten Morgen liebes Team vom Albert Plage Hotel. Wir fanden unseren Aufenthalt in Ihrem Hotel sehr schön. Unser Zimmer war hell und freundlich eingerichtet. Das Bad super sauber. Es fehlte hier an Nichts. Täglicher Handtuchwechsel und sehr freundliches Personal waren ebenfalls selbstverständlich. Der Frühsrücksraum und die Lobby sind geschmackvoll und modern eingerichtet. Das Frühstück war sehr umfangreich und vor allem frisch und lecker. Auf Wunsch bekam man frisch zubereitetes Ei, Spiegelei, Omlett, Bacon etc ohne Aufschlag. Das Hotel liegt in einer ruhigen Seitenstraße und nur wenige Meter von der Promenade entfernt. Wir können dieses Hotel ausdrücklich empfehlen und werden es bei unserem nächsten Besuch in Knokke auf jeden Fall wieder buchen. Nochmals vielen Dank für den komfortablen Aufenthalt. Martina und Norbert Dolle
josé ramos de olival
12-10-2015
Chambre petite. Salle de douche mal agencée, petite, Sale et évacuation bouchée Porte de la chambre non hermétique, laissant passer bruits et autres odeurs. Oreillers sales. .... Rien à voir avec le Nelson Hotel L'entrée et le hall: très beaux Une fois dans l'ascenseur, la déception.
Richard Seth-Smith
10-10-2015
Very new, clean and fresh and well sited plus good value. Only difficulty was Wi-Fi was not working but available at Hotel Nelson, a few yards away. Not easy to locate hotel without a very detailed map; Google maps are useless so find it on a Michelin map on-line!
arlette henry
04-10-2015
j'ai été accueillie au Nelson, au même prix, donc parfait
Dominic Herten
28-09-2015
Très bien... Déjeuné parfait!
Rene De HERDT
15-09-2015
We waren zeer tevreden Alles was in orde ,en komen zeker terug
Edgard Bockstaele
07-09-2015
Alles was perfect prachtig ontbijt zeer propere kamers zeer vriendelijk onthaal
Herman Piryns
06-09-2015
Goede prijs kwaliteit verhouding
véronique mossoux
29-08-2015
Petit hotel rénové très sympathique et très bien situé Bon rapport qualité - prix
Micheline Anecaert
29-08-2015
Wij hebben prima geslapen in de comforabele bedden,alhoewel kamer wat klein ontbrak er niets voor 1nacht verblijf.Het vriendelijke personeel van de Nelson hielp ons met de fietsstalling oplading elektrishe fiets.Zeer lekker ontbijt en het avonddinner was uitstekend en zeer vlot bediend.
Christiane Laermans
27-08-2015
Mijn verblijf in het hotel was aangenaam. Kamer zeer verzorgd. Een van de heren aan de receptie en bij het ontbijt was zeer vriendelijk en behulpzaam (wo 26.8), een andere (op 25.8) nogal kortaf (vandaar maar een 7). Kamers goed gedaan en kamermeisje zeer vriendelijk.
Patrick Gossart
21-08-2015
Séjour dans l'ensemble agréable. Manquait un petit frigo dans la chambre
Peter Thijs
19-08-2015
proper kamers, zeer net hotel. het ontbijt was iets minder. maar toch hebben wij een mooie tijd gehad. thanks
Ivo Berkhoff
18-08-2015
Fijn verblijf gehad in best kleine kamers met een zeer oude lift uit 1964. Personeel was erg vriendelijk, de nieuwe ontbijtzaal met prima ontbijt met erg veel vers fruit vormde een mooi begin van de dag
Kristien Van lent
17-08-2015
Bad welcome service by a receptionist who looked drunk. Wouldn't give me my room for 20 minutes ( didn't find my reservation ).
Chantal Vandamme
16-08-2015
Very well, very good breakfast, bedroom clean, I will Côme back
Marc Him
13-08-2015
Excellent séjour dans cet hôtel, nous y reviendrons avec plaisir.
Anne Troupin
13-08-2015
Accueil sympathique,petit déjeuner bien achalandé, propreté impeccable, proximité parfaite. Excellent rapport qualité prix.
Adil Aberike
12-08-2015
Zeer goed gelegen, in de nabijheid van het strand en centrum. De kamers zijn te klein en had graag een een kleine koelkast in de kamer gezien. Bedden zijn comfortabel en badkamer was in orde. Ontbijt was goed, uitgebreide keuze.
Patrick Kehoe
02-08-2015
Leuke verzorgde kamer en prima ontbijt met ruime keuze.
rudi vantomme
31-07-2015
beste, wij hadden kamer 14, wij hebben zeer slecht geslapen want het bed is aan vervanging tot en te smal. Kamer was ook maar beschikbaar om 15 uur. Verder hebben wij 's avonds het aperitief en het avondmaal genomen in het restaurant Nelson.Wij werden ontvangen door mensen die geen Nederlands spreken en ook in het Frans niet communicatief zijn voor zaalpersoneel (behalve de oudere man).Er stond zeewolffilet op de kaart, Lekker..Ik telde echter 12 graten na de eerste vier stukken vis en ik gaf het op want het was vermoeiend om verder te eten. Ik heb dit meegedeeld aan het zaalpersoneel maar geen reactie hierop.Verder wilden wij na het eten onmiddellijk afrekenen omdat wij 's ochtends vroeg moesten vertrekken, onze kamer al betaald was maar dit kon niet. De man aan de balie van de Nelson (zaakvoerder ?) was niet vriendelijk. Hotel Albert plage en Nelson zijn hotels die wij aan niemand zouden aanbevelen. Wij waren er omdat wij een van onze appartementen aan het rubensplein hadden verkocht en er niet konden slapen. Eerlijkheidshalve vermelden wij wel dat het ontbijt in orde was. Vantomme Messelier
catherine vrinat
31-07-2015
Chambre trop petite Trop chère pour ce qu elle est
Stefan Van Doren
30-07-2015
Perfect place!
Nicole Gysens
29-07-2015
prijs/kwaliteit gezien goed hotel. Ontbijt in orde. Alleen kon het personeel aan de receptie en in de ontbijtruimte wat opgewekter zijn.
Edwin Franken
25-07-2015
Goed hotel op een prima locatie
John McWhinney
24-07-2015
A delightful small hotel close to everything. Very clean, and with a lovely breakfast room. We'll be back!
Barbara Soens
20-07-2015
top location, super nice breakfast area, decent rooms , unfortunatelly the guy from the reception was not friendly at all, to be honest he was rude the 2 whole days. if you don't like to work in the hospitality business and give people a great time during their holiday, please go look for another job.
Johan Jacobs
16-07-2015
Good location & good service
Andre Emmer
13-07-2015
Super , Ruhig , Freundlich , Sauber ,renoviert und perfekt gelegen .Zu fuss zum strand und zum centrum .. Leider keinen flasche WASSER am zimmer .
Nathalie Van Dyck
07-07-2015
Centrale top-ligging! Kleine maar propere kamer, en een verzorgd ontbijt.
Kenny Vermeren
07-07-2015
Beste, hotel op prima locatie,ontvangst was cool en in douche lag haar van vorige klanten of poetsvrouw? Ontbijt was ok,ik lust wel graag een eitje.
Corinne MOYZES
30-06-2015
Nous avons bien apprecié l hotel .hotel transuille , chambre propre et conforable ,personnel sympathique ! Nous reviendrons !
Eveline Sticker
22-06-2015
Bediening aan het ontbijt is slordig... spreekt men Engels, Nederlands, Frans? Eigelijk alles door elkaar.
Tom Bila
13-06-2015
- nice breakfast - good location - clean and tidy - beds are definately too small for 2 people to have a good nightly rest. We didn't know hotels still had those small beds. Perhaps worth mentioning during the booking?
Piet Jan Landegent
11-06-2015
Location is fine, the room and bathroom a bit small. And unfortunately very noisy. We could hear the neighbours talk and the rest. Breakfast was fine
EDOUARD PEIFFER
10-06-2015
parfait comme toujours
marc manka
09-06-2015
Je n'ai pas compris pourquoi, dès mon arrivée, un montant de 10,00 de "frais" a été ajouté au montant de ma réservation sans aucun justificatif. sinon, bon séjour !
Diane Borghlevens
27-05-2015
de receptie en de ontbijtruimte was perfect. De bediening was korrekt, de kamers zijn net te klein omlanger als 2 dagen te verblijven. Er was geen plaats voor een koffer te openen tenzij op het bed.
Hermans Luc
24-05-2015
komen elk jaar een paar keer .Altijd tevreden.Propere kamers en vriendelijke bediening
Jeannette Bosscha
18-05-2015
kamers klein maar schoon en alles zit erop en aan. Ontbijt was perfect. En lekker dicht bij het strand.
frank willekens
17-05-2015
prijs/kwaliteit onjuist: te duur voor deze kleine kamer. geen assistentie bij parkeren auto
Dominique Van Egdom
04-05-2015
hotel ok geen afstandsbediening tv aanwezig
Philip Speyer
18-04-2015
My wife and I have been staying at the Albert Hotel for 20 years. We are very pleased with the service including a fine room and always delicious breakfast. Tell your friends you will never be disappointed. Plus you are one minute from the beach and all restaurants and shops. My compliments to the management, Philip and Michele, a Scottsdale, Arizona,U.S.A
an Verboven
12-04-2015
Aangenaam hotel met heel lekker ontbijt.al meerder keren verbleven.goed prijs-kwaliteit.alleen een probleem met de magnetische sleutel zodat we niet meer in onze kamer konden maar was na 20 minuten opgelost
Philip Cops
08-04-2015
+:Séjour très sympathique! Personnel serviable et avenant. Restaurant de grande qualité.rapport qualité/prix excellent. Bonne pression de l'eau, t°des pièces suffisante. Nombreuses chaines TV francophones. Pt. déjeuner en rapport avec l'hôtel. -:Parking compliqué, matelas très mou,bruit de l'ascenseur et le receptionniste qui frappe à notre porte tard croyant que l'on fumait...^^ Conclusion:on y retournera!
Philip Cops
08-04-2015
+:Séjour très sympathique! Personnel serviable et avenant. Restaurant de grande qualité.rapport qualité/prix excellent. Bonne pression de l'eau, t°des pièces suffisante. Nombreuses chaines TV francophones. Pt. déjeuner en rapport avec l'hôtel. -:Parking compliqué, matelas très mou,bruit de l'ascenseur et le receptionniste qui frappe à notre porte tard croyant que l'on fumait...^^ Conclusion:on y retournera!
Ilka Köbrich
30-03-2015
Unser Aufenthalt in Ihrem Hotel gefiel uns sehr gut, wir haben uns willkommen gefühlt :-) Einen kleinen Verbesserungsvorschlag gibt es zu erwähnen: Der Fön ist ne Katatrophe. Für Menschen mit langem Haar geht´s gar nicht. der Griff wird so heiß, dass man das Ganze zwischendurch abkühlen lassen muss. Und überhaupt... er ist ne Katastrophe. :-)))))
Virginie Mauxion
16-03-2015
Très bon rapport qualité/prix. Très bon petit-déjeuner. Superbe service de la part de jean. A refaire.
Philippe Van Laetem
16-03-2015
L'hôtel est très bien mais le service booking est nul. Désormais je contacterai directement l'hôtel.
michel DELARUE
10-03-2015
hotel qui n'est pas digne d'avoir 3 etoiles . pas de refrigerateur pas de produits de toilette individuel chambre minuscule pas de set de petit dejeuner Par contre bon accueil et bon petit dejeuner.
Patrick Lemmens
09-03-2015
Clean hotel Goed ontbijt Goede service
arlette henry
07-03-2015
hôtel très bien situé, chambre et sdb propores et de bon confort dans cette catégorie, très bon petit-déj. Bon rapport qualité-prix. Parfaite rénovation de la salle du pt-déj
susan branciamore
03-03-2015
Really like this hotel good location. The room is a little small but very clean comfortable bed. The breakfast is very good I would highly recommend
Jerome STRONKA
18-02-2015
Sur un court séjour, hôtel idéal proche de la plage déco soignée petit déj extra, literie bonne....le petit bémol chambre petite et mal insonorisée par contre rapport qualité prix excellent
christelle ganapini
17-02-2015
Très bon séjour! Accueil excellent! Petit dej varie et frais! Œufs préparés à la minute très bons!!!! Petite chambre sympa! Déco de la salle de petit déjeuner et petit salon de très bon goût! Excellente situation! Nous y reviendrons!
Angelina Della Marina
31-01-2015
Accueil soigné, locaux propres,déjeuner copieux et bonne situation.
Bernard Guenet
28-01-2015
Simple but good quality, quite small rooms but very clean and quiet. Excellent breakfast. Strategically located, very close to the Rubens plein, walking distance from Lippenslaan.
Jean-Paul Marlier
27-01-2015
La chambre est petite mais très correcte, silence, propreté et bon accueil. Petit déjeuner impeccable À recommander pour son rapport qualité/prix
Maria Voss
20-01-2015
Albert-Plage Hotel Knokke is een zeer Goed Hotel, Schoon, en Echt altijd zo Vriendelijke bediening wij voelen ons echt Welkom en er wordt nooit moeilijk gedaan zij doen er alles aan om U een Heerlijk verblijf te geven voor een goede prijs, een 5 ster ontbijt !!! echt Fantastisch en werkelijk alles op loopafstand binnen 5 min. loopt U naar de de zee en de gezellige restaurants en winkels. Het parkeren was heel makkelijk in de zijstraatjes rondom hotel en goedkoop neem dagtarief. Dit Hotel verdient een 9 en als kamers een restyle zouden krijgen een Dikke 10. M. Voss.
Francis DELOOZ
11-01-2015
Perfect hotel, very comfortable and pleasant reception. Well situated hotel.
beninati emanuela
04-01-2015
Everithing was excellent , room and bathroom very clean , delicious breakfast thankyou !l
bruno seynaeve
30-12-2014
Nice hotel with a good service.
Francine Desmet
30-12-2014
Quiet and comfortable
Noël Loos
29-12-2014
Vriendelijke mijnheer aan de receptie . Hotelletje is goed gelegen , strand , winkelstraten , casino , enz enz . Super. Ons zien ze er zeker terug .
susanne gross
29-12-2014
Perfekte Lage. Eingangsbereich und Frühstücks Bereich neu, modern und sehr gelungen. Das Frühstück liebevoll angerichtet und absolut ausreichend. Das alles ist zu den Zimmer noch nicht vorgedrungen.
fanny de brandt
29-12-2014
aanrader ! zeer goede prijs / kwaliteit verhouding ! ontbijtzaal is gemoderniseerd en mooi ! ontbijt is uitgebreid en lekker. kamers zijn gedateerd maar proper.
Isabelle Philippart
23-12-2014
Zeer goed gelegen, vriendelijke en correcte houding personeel, zeer snelle bediening, formidabel ontbijt, propere kamers. Een aanrader!
Paul Vroemen
22-11-2014
Vriendelijk personeel. Ontbijt goed, voldoende keus, werd gevraagd naar voorkeuren. Kamer en badkamer aan de krappe kant. Fohn badkamer werkte niet maar we hadden gelukkig zelf een eigen fohn bij ons. Wel lekkere bedden! In deze periode was onze vooraf gereserveerde parking ad € 15,00 niet nodig geweest, er was voldoende gratis openbare parkeergelegenheid.
François De Maeyer
04-11-2014
Very nice small hotel. Ideally situated. Nothing negative to report.
Winny Verkoyen
04-11-2014
Lekker ontbijt Rustige kamer Alles was in orde
Pietro Avanzini
13-10-2014
-Chambre exigüe -Mobilier de salle de bain vieux et en mauvais état -Bon petit-déjeuner -Bonne localisation -Personnel efficace
Maria Defosse
06-10-2014
La literie de la chambre 8 (deux lits une personne alors qu'on avait demandé un lit double) est très mauvaise. Au petit déjeuner,on ne nous signale pas qu'on peut avoir des œufs. Aussi,on ne nous dit pas bonjour au petit déjeuner,on se fait agresser pour avoir notre numéro de chambre. Déçu dans l'ensemble.
Gabriele Breuer-Sfermas
05-10-2014
Optimale Lage zum Strand , zum Centrum und zu Restaurants ! Angenehmer Aufenthalt !
Guy Sneyers
03-10-2014
Zeer vriendelijk onthaal, excellente service. Kamer was prima in orde en ontbijtbuffet zeer goed.
Marianne Thire
01-10-2014
Zeer goed gelegen hotel, dicht bij dijk en winkelcentrum. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Uitgebreid ontbijt met vers fruit en op aanvraag klaargemaakt eitje.
Luc Uydens
30-09-2014
Yes, we'l certainly come back. Kind regards.
ingrid cleen
29-09-2014
bad bed: way too short bad pillows bad matrass
Arlette PONSARD DEKONING
23-09-2014
ontvangst: info correct en compleet, kamer: verzorg, proper; maar de TV is echt oud geworden en is ook te hoog geplaatst, ontbijt: simpel maar compleet en met verse producten, het geheel is heel proper, communicatie met Hotel Nelson is heel goed personeel: heel vriendelijk
maxime wilmaers
13-09-2014
La chambre était parfaite, confortable et d une propreté remarquable. Quand au buffet petit déjeuner, il est très bien diversifié , un réel plaisir de passer une nuit à l hôtel dans ces conditions. Le seul petit bémol si je puis dire était la présence de quelques fourmis dans la salle de bain. Mais appart ça, nickel !
emmanuel chaussade
02-08-2014
chambre agréable, personnel très gentil; situation idéale près de la mer. merci.
Sommaruga Federico
31-07-2014
Thank you for asking to review! We certainly enjoyed the time in Knokke. The room in Albert-Plage Hotel was extremely small and the window facing the inside court. I was definitively expecting more at time of booking through the reservation system. The beds are short and very weak. I will be back in Knokke, but will need to look for a different accommodation. Thanks for reading! Federico
B Dito
30-07-2014
Negatief : kleine kamer, klein bedje voor mij en mijn dochter samen. Erg warm, zonder airco. Brandveiligheid? Positief: top lokatie op loop afstand van strand en boulevard,heerlijk keuze ontbijt. Schoon. Conclusie: prijs kwaliteit is dik in orde!
mark van Rooy
29-07-2014
No airconditioning
Franka van den Aardweg
29-07-2014
We hebben het erg naar ons zin gehad. Het ontbijt was voortreffelijk, heerlijke broodjes en lekker fruit. De kamer was prima, aan de kleine kant wel. Het kan wel erg warm worden in de zomer. Helaas geen airco of ventilator. Locatie is super, dichtbij strand. De vrouw die bij het ontbijt werkzaam was en tevens soms achter de receptie zit is erg aardig en behulpzaam. Zij spreekt erg goed Nederlands. Ze gaf ons veel tips bij slecht weer. De man die achter de receptie zit kan daarentegen niet goed Nederlands. Hij begreep me soms totaal niet, stelde continue dezelfde vragen. Hij begreep naar mijn idee niks van het volgende kritiekpuntje dat ik had: Toen we vertrokken kregen we bovenop de rekening extra kosten van €35 voor één nacht extra bed inclusief ontbijt. Van te voren hadden we dit besproken, kosten zouden 20 euro zijn. Zo stond het op booking.com, en tevens bevestigde Stultjens Virginie mij via info@nelsonhotel.be dat het inderdaad 20 euro was. Aan de mevrouw vroegen wij tijdens ons verblijf of het extra bed inclusief ontbijt was of exclusief. Dit was inclusief vertelde zij ons. Vervolgens was het dus geen 20 euro maar 35. 25 Euro voor het bed en 10 euro ontbijt. Toen ik duidelijk probeerde te maken dat ik een andere prijs heb gekregen leek het als of de man achter de balie er totaal niks van begreep. Hij bleef maar herhalen dat het 35 euro was en dat het goedkoper was geweest als we rechtstreeks via hen hadden geboekt. Mijn advies dat het aangepast moest worden op booking.com begreep hij geloof ik ook niet. Dezelfde man heb ik vóórdat we kwamen gebeld over parkeergelegenheden. We kregen namelijk een e-mail dat hun parkeerterrein vol zat. Het duurde toen ook al even voor hij mij begreep. Bij aankomst zei hij echter: jullie hadden een parkeerplaats gereserveerd. (toen stond de auto al in de buurt geparkeerd en was het dus niet meer nodig). Vanwege het feit dat ik me erg aan de miscommunicatie met die man erger, en het afwezig zijn van zelfs maar een ventilator beoordeel ik het hotel met een 6. Voor de prijs verwacht ik wat meer van dit soort zaken. Als dit verbeterd wordt is het een 8 waard. Behalve deze puntjes prima naar ons zin gehad!
Hilde Van Deun
24-07-2014
Gewoon goed !!! Kraaknet. Kleine, maar comfortabele kamer die aan alle verwachtingen voldoet. Lekker ontbijt. Vriendelijk en correct personeel. Centrale ligging, vlakbij dijk & strand. Terugkomen ? Ongetwijfeld !!!
Jean Prinsen
24-07-2014
De ligging van het hotel was perfect. Alleen de service van de heer aan de receptie was ver beneden peil. We bevinden ons in een Nederlands sprekend deel van België en er werd slecht Nederlands gesproken.en nog wel op een zeer onvriendelijk manier. De mevrouw die het ontbijt verzorgde was veel professioneler. De kamers waren erg klein en benauwd. Al met al geen aanrader.
Willy Vanbelleghem
19-07-2014
On verbi wa zoa ae aren ervoor, hee goed met deze maal echter een slecht punt BED MATRASSEN ZIJN VOOR VERVANGING KLAAR.KAMER 12. Hopelijk wordt dit verbeterd voor volgend jaar. Komen heel graag naar het heel goed gelegen hotel.
jules vandenbroeck
18-07-2014
Alles in orde,waren tevreden.
Danielle Mills
17-07-2014
We only stayed one night, however, would have been happy to stay longer. Room was a little small, but well equipped and very clean, as was the bathroom. Location great. The breakfast was EXCELLENT - what a choice of food. Certainly would not have been able to eat everything on offer. Very friendly staff. A good find. Will use again.
Patrick Goor-Lingelet
15-07-2014
+ : l'accueil et la gentillesse du personnel. La générosité du petit-déjeuner. La propreté des lieux et le service en général. - : pas de parking disponible à l'hotel ce qui oblige à se garer à Knokke qui a un système de parking compliqué et trop cher.
Lies Van Dingenen
14-07-2014
Ontbijt was lekker, leuk dat je een eitje kon bestellen, maar de kamer was piepklein en verouderd.
Yvan Hutchinson
07-07-2014
Chambre beaucoup trop bruyante, je n'ai pas dormi pendant 2 nuits ! Pas de climatisation. Très bon petit déjeuner, personnel aimable.
peter Zwarthoed
06-07-2014
A perfect braekfast but the bed was to small room 6
daniel DEVOS
06-07-2014
we appreciated our stay in Albert Plage Hotel . The Nelson's restaurant proposes a very good quality of cooking . The location of the hotel is very convenient for beach access and town shops access . We suffered of understanding the use of parking payment and poor english translation (european language ) of how to use the tickets payment ........... thanks to your staff we managed the situation . Best Regards Daniel Devos
claude herz
01-07-2014
quiet hotel, friendly people, room a bit small for a long stay.
Nicole Weiler
26-06-2014
Super adresse !!
Danièle Piron
26-06-2014
Nous avons passé un agréable séjour ; l'accueil était parfait ainsi que le petit déj. La chambre était propre mais fort bruyante la nuit avec quelques fêtards à 3 h du matin devant notre fenêtre ! . Nous y retournerons lors d'un prochain séjour.
Eduard H. Dörrenberg
16-06-2014
Zimmer sehr klein , aber OK. Die Duschen müssten mal erneuert werden, insbesondere die Verfugungen an den Fliesen! Morgens nur 1 Mitarbeiter ist zu wenig um das Frühstück (Eier,Tee etc.) zu bereiten und gleichzeitig auch noch den checkout zu machen.
Edouard PEIFFER
06-06-2014
After a few stays in your bigger Hotel Nelson we liked very much the cosiness and the neatness of your house. We'll come back.
Aurelie de Coninck
31-05-2014
Cool et relax. Accueil chaleureux
Fred SCHAADERS
27-05-2014
Aangenaam verblijf gehad van 2 dagen. Kamer was niet groot, maar comfortabel en alles wat je van een hotelkamer mag verwachten, was er ook. De bedden waren niet breed, maar wel zeer goed. Het ontbijt was zeer verzorgd in een aangename ruimte.
chedva kastner
13-05-2014
it was fairly pleasant for the price they request. i have been there with a friend and we enjoyed it very much, it was quiet and included a nice breakfast.
Achiel Ossaer
11-05-2014
Voldoet perfect aan de verwachtingen: Bescheiden, proper, comfortabel, goed gelegen, goed bed en goed ontbijt.
Valérie Colon
07-05-2014
Hotel très bien situé, chambre petite mais confortable, petit déjeuner très bon et personnel sympathique!
will wensink
05-05-2014
Thanks for the nice visit in your Hotel. Great service, We will visit the Hotel again. greetings Will & Lucas
Diana Budts
03-05-2014
Was een aangenaam verblijf .. Kamers zeer netjes en vriendelijk .. Zeer zeker voor herhaling vatbaar ..
DIRK SERVRANCKX
03-05-2014
fine hotel to stay near the beach
CHANTAL HOOGSTOEL
22-04-2014
Chambre petite mais très fonctionnelle ainsi que la salle de bains. Télévision : regret de ne pas pouvoir regarder un poste Français, tel que TF1 ou France 2 ou 3,4, ARTE ou France 5 alors qu'il y a profusion de postes Allemands ou Néerlandais ou Anglais, j'espère qu'il ne s'agit pas d'un sélectivité communautaire ! Accueil sympathique et très serviable.
Chuen Lih Chau
22-04-2014
Hôtel familial très sympathique. Très bien situé près de la plage et des restaurants (Bémol pour le resto Royal à côté, très mauvaise expérience, service hors de tout, je le dis au passage afn d'éviter le piège aux autres vacanciers). Hôtel propre et calme
Carole COPS
18-04-2014
Accueil et service à revoir
Maria-louisa De Coninck
16-04-2014
Vriendelijke bediening Heel goede bedden Lekker ontbijt Proper,netjes Verouderd badsanitair.
etienne collard
10-04-2014
we ask for 2 separate beds but we receive one short bed 1m40. Good breakfast and nice service
Charlie Bakkalian
10-04-2014
Excellent quality customer service. Small and view less but quiet room. Confortable bed. Clean hotel. Next to the beach. Full breakfast and wifi included.
willy dhondt
01-04-2014
ik ken het hotel nog van vroegere verblijven ,leuk en proper hotel ,
stefaan Groené
31-03-2014
Mijnheer, mevrouw. Wij hadden een aangenaam verblijf te Knokke. Alles was naar wens. Groeten.
Alexander Van den Steen
30-03-2014
Good hotel, clean room. Very good breakfast. Close to the beach and shopping streets
daniel bruylant
26-03-2014
Very friendly and clean, 50 yards from the beach
Anne-Aymone Dombret
10-03-2014
Hôtel très biens situé. Le petit déjeuner est un régal. Nous avons passé un excellent séjour.
Tim Garain
24-02-2014
Goede ontvangst en zeer hulpvaardig
Albert Simonis
13-01-2014
Excellent rapport qualité-prix, donc très bien pour ce que l'on en attend. Pour une nuit de temps en temps, on y reviendra.
tillo Ostyn
04-01-2014
zeer net en rustig hotel met kleine maar verzorgde kamers. verzorgd en uitgebreid ontbijt
Manuel Tesone
04-01-2014
Hotel très bien situé (proximité de le mer et des commerces). Accueil sympathique et dans un français parfait! Petit déjeuner copieux. Idéal pour passer quelques jours... Nous recommandons sans hésiter.
Promoties & Arrangementen
Fiets arrangementen

Fietsen langs de Belgische kust & de...
lees meer